Skip to content

ÅCK på MTB tävling i Varberg

Då var det äntligen dags att göra tävlingsdebut på riktigt och det som stod på programmet var Kattegattstouren i Varberg som är en 2 dagars tävling där man lägger ihop tiderna från båda dagarna. För min del gick det faktiskt riktigt bra i sport klassen, vi var 30st startande och jag blev 7a båda dagarna vilket jag är riktigt nöjd med.

Lite reflektioner från dagen.

En första tanke måste ju vara om det verkligen kan vara nyttigt att köra 40min med snittpuls på 186? Jaja det blir väl bra träning i alla fall&#61514

ÅCK hade 14st startande cyklister i lördags vilket känns fantastiskt och ändå saknades några av våra vänner, Hemberg, Toni, Melle, Ryssen, Ingmar, Strand, Lars mfl som jag hoppas se på nästa tävling.

Nico lyckas cykla sönder ännu en sak veckan innan tävling då hans CB-TI pedal går åt skogen, inga nya hinner anlända innan tävlingen så han får låna ett par av mig…… ja givetvis slår han sönder en pedal på varv 2 men lyckas köra vidare i alla fall…..

Simon lovar att bojkotta vitargo efter att han fått magbesvär efter 3 fina varv och får således bryta men skam den som ger sig och idag gjorde han en strålande insats.

Olsson vinner seniorklassen efter att kört runt med ett utryck som fick mig att tro att han skulle dö när som helst, tyvärr råkade han stuka en fot men med bra rehab hoppas han vara på gång och representera ÅCK på 1maj loppet i Kvänum

Paul gör en lysande insats på lördagen och blir 3a i elit men tyvärr drabbas han av punktering på söndagen och tappar tid och blir total 6a, men räkna med att Paul blir farlig i år…

Benny Andersson krossade pojkarna i H30 och vann båda dagarna…. Hallå H30 han e ju över 50 o ska inte vinna över er hehe

Martin Wenhov var när att förlora över Nico men tack vare Nicos skrikande bromsar blev han hela tiden varnad och kunde hålla tillräckligt avstånd för att komma före Nico och ta en fin 3e plats i H30, Nico tog 4e platsen.

Sist men inte minst får vi väl nämna några ord om vår kära ordföranden som visade att han smygtränat och tog sig in på en fin 4 plats och förutom fina resultat på banan visade han mig gamla banor o fina uppvärmningssträckor så det blir en guldstjärna till dig.

 

Etapp 1: http://www.ckwano.com/pdf/Resultatkatt2009_etapp1.pdf

Etapp 2+total: http://www.ckwano.com/pdf/Resultatkatt2009_etapp2+totalt.pdf

 

2566204