Skip to content

NORRA SKÅNE RUNDAN

Är du trött på Vätternrundan, eller trött på att alltid cykla på samma vägar? Är du sugen på att cykla på lite nya vägar och träffa lite nya cyklister? Häng då med oss den 13-14/6 på en lång cykelrunda på småvägar längs norra Skåne med start och mål i Ängelholm på lördag f.m. respektive söndag e.m.
Övernattning kommer att ske på Axona STF Vandrarhem i Tollarp. Vi kommer att köra med följebil så din packning och reservdelar slipper du att själv släpa på. Vi kommer att hålla ett snitt på c:a 25-30 km/h och cykla c:a 15 mil på lördagen och lika långt på söndagen. Blir vi många och med lite olika kapacitet så finns möjligheten att dela upp oss i olika fartgrupper, men målet är att hålla ihop gruppen. Kostnad för hela utflykten blir c:a 450 kr och då innefattas övernattning, kvällsmat, frukost och kostnad för följebil.
Är du sugen på att följa med eller har några frågor kring arrangemanget så skicka ett mail till (obs! ett “s” i erlandson), så hör jag av mig till dig. Senast måndagen den 25/5 vill jag ha din anmälan. Vi har satt en maxgräns för deltagareantalet till 30 personer, så vänta inte för länge med din anmälan!

Calle, Lenny, Tohmas och Göran